KONYA / ÇELTİK - Merkez İlkokulu

Merkez İlkokulu

Bahçesaray Mahallesi 70400 Sokak No8 Çeltik / KONYA
Vizyon
Öğrencinin eğitim ve öğretimin merkezinde bulunduğu, işbirliği içinde kolektif çalışan eğitim kadrosu ile, geleceği elinde tutabilen bir eğitim ortamında daha coşkulu, anlamlı ve mutlu yarınlara...
Misyon
Kendini gerçekleştirme bilincine ve olumlu benlik algısına sahip, kendine güvenen, yaratıcı düşünebilen, gelişime ve değişime açık, ileriye yönelik olumlu hedefleri olan, kendini çağın gereklerine ve şartlarına adapte edebilen, başkalarının yaşam haklarına saygılı, ülkesini ve milletini seven, Atatürk İlkelerini ve Laik Cumhuriyeti benimseyen ve ona sahip çıkan, demokrasiyi yaşam biçimi haline getirebilen mutlu bireyler yetiştirebilmek.
08.40-14.45
Ulaşım
Çevre ilçelere, il merkezine ve Eskişehir iline otobüs ve dolmuş seferi bulunmaktadır.
Okulumuzda servis bulunmamaktadır.
İlçe Merkezi
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı Kadınhanı Yolu üzerinden 180 km, Akşehir Yolu üzerinden 220 km´dir.
DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ-ÖNCELİĞİMİZ MATEMATİK-BAŞARMAYA HAZIRIM